Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
Stickeristas Facebook
Sony PlayStation 4
+5
imperium
pavlex
aims
Cr2000
johnf
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Sony PlayStation 4

επεξεργαστής: x86-64, 8 πυρήνων της AMD!!
γραφικά: chip της τελευταίας γενιάς Radeon με επεξεργαστική ισχύ 1.84 Teraflops!!
μνήμη: 8GB GDDR5
σκληρός δίσκος:ενσωματωμένος δίσκος 500GB
ΤΙΜΗ ΕΥΡΩΠΗ: €399
ΤΙΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: $399

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS3 (Αργότερα ίσως με πατέντα)
Δεν υποστιρίζει το χειριστήριο ps3 ούτε cd ούτε mp3
Με γεια σας κ χαρά σας
johnf- Super Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 1107
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2013
Απ: Sony PlayStation 4
όποιος το αγοράσει (viking7a) να μου δώσει τα παιχνίδια
ps3 αφού δεν θα τα χρειάζετε!!
Υ.Γ. Πήρα ps3 Βασιλάκη, για να μη μου την πεις στο λέω
ps3 αφού δεν θα τα χρειάζετε!!
Υ.Γ. Πήρα ps3 Βασιλάκη, για να μη μου την πεις στο λέω

johnf- Super Power User
Sony PlayStation 3 Super Slim 500GB
+Uncharted 3 + GT5
250 ευρωπουλάκια
+Uncharted 3 + GT5
250 ευρωπουλάκια
johnf- Super Power User
Τραγικό να μην είναι συμβατά τα προηγούμενα παιχνίδια. Το λέω γενικά γιατί δεν έχω PS3 αλλά σίγουρα αυτοί που έχουν θα έχουν φάει πίκρα. Πάντως η τιμή είναι σαφώς καλύτερη από την αρχική τιμή του προκατόχου του

Cr2000- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2013
δεν μπορω να περιμενω...
αν κ day one δεν θα κυκλοφορησουν φοβερα παιχνιδια..
αν κ day one δεν θα κυκλοφορησουν φοβερα παιχνιδια..
aims- Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 60
Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2013
χτες διαβασα σε εφημεριδα οτι πουληθηκαν μονο απο τον κωτσοβολο 3.500 κομματια μεσα σε 3 ωρες,μαλλον παραγγελθηκαν λεω εγω,αφου ακομα δεν ηρθε εδω.
pavlex- Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 693
Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2012
Ηδη πριν απο λιγο ο γερμανος, εβγαλε τιβι σποτ στο μεγκα ,και εντυπο ,οτι το διαθετει απο προχτες με 410 ευρω,και με 24 δοσεις,αμα λαχει να ουμε!
pavlex- Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 693
Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2012
410 ευρω?ενα μηνιατικο δηλαδη για μερικους
Δεν τρελαθηκα γιαυτο εχω μεινει στο 2
Δεν τρελαθηκα γιαυτο εχω μεινει στο 2
imperium- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Ημερομηνία εγγραφής : 14/11/2012
660 ευρώ νομίζω έκανε για την ακρίβεια το PS3 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Καλοπαίχνιδο το 4 σε όσους το αποκτήσουν!
Cr2000- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2013
Ξέρει κανείς πότε θα βγει το PRO για PS4?Ο μόνος λόγος για να αγοράσω τη κονσόλα.
sleepei2- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 178
Ημερομηνία εγγραφής : 17/05/2014
Πριν 5-6 μέρες αγόρασα το εργαλείο..
PS4 500 GB + 1 controller + 2 games (The last of us Remastered + The Order 1886), 349€, από Mediamarkt.
Το PS4 είναι η καινούργια, ελαφρώς πιο ελαφριά και σημαντικά πιο αθόρυβη από το πρώτο μοντέλο έκδοση..
Το σύνδεσα και με το PS vita , έπαιξα το παιχνίδι που υπήρχε μέσα στο PS4 μέσω του PS VITA, ενώ εγώ βρισκόμουν στο σαλόνι, με το remote play, και μπορείς να κάνεις γενικά ένα σωρό πράγματα, υπάρχουν πολλές δυνατότητες..
Τερμάτισα πριν λίγο το The Order 1886 (Platinum trophy)..
Σε κάνα μήνα θα γίνω και PS PLUS member κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, για άπειρα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια για 1 χρόνο..
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορα μου!!
edit: sleepei2, το PRO κυκλοφορεί εδώ και καμιά βδομάδα, να ξες..
PS4 500 GB + 1 controller + 2 games (The last of us Remastered + The Order 1886), 349€, από Mediamarkt.
Το PS4 είναι η καινούργια, ελαφρώς πιο ελαφριά και σημαντικά πιο αθόρυβη από το πρώτο μοντέλο έκδοση..
Το σύνδεσα και με το PS vita , έπαιξα το παιχνίδι που υπήρχε μέσα στο PS4 μέσω του PS VITA, ενώ εγώ βρισκόμουν στο σαλόνι, με το remote play, και μπορείς να κάνεις γενικά ένα σωρό πράγματα, υπάρχουν πολλές δυνατότητες..
Τερμάτισα πριν λίγο το The Order 1886 (Platinum trophy)..
Σε κάνα μήνα θα γίνω και PS PLUS member κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, για άπειρα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια για 1 χρόνο..
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορα μου!!
edit: sleepei2, το PRO κυκλοφορεί εδώ και καμιά βδομάδα, να ξες..

viking4a- Super Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 1995
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2013
Κάτοχος PS4 εδώ κι 1 μήνα.
Απόλυτα ικανοποιημένος, εκτός του ότι για να παίξεις π.χ. το The last of us online multi-player, πρέπει να είσαι PlayStation plus member, αλλιώς έχεις μόνο 2 μέρες δοκιμαστικό pass για online.
Το να είσαι plus member ,από μόνο του δεν είναι κακό, κάθε άλλο θα έλεγα, αφού κερδίζεις τον χρόνο περίπου 1000€ με τα ολόκληρα παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις τζάμπα κάθε 1 βδομάδα και διαφορετικα, με 50€ που κάνει μόνο η κάρτα για 1 χρόνο εγγραφή.
Το κακό είναι ότι σου επιβάλλεται να είσαι πλέον με το ps4, αλλιώς δεν έχεις online πρόσβαση..
Κανείς άλλος ps4 owner να μας πει την άποψη του και να ανακτήσουμε το παρόν thread?
Απόλυτα ικανοποιημένος, εκτός του ότι για να παίξεις π.χ. το The last of us online multi-player, πρέπει να είσαι PlayStation plus member, αλλιώς έχεις μόνο 2 μέρες δοκιμαστικό pass για online.
Το να είσαι plus member ,από μόνο του δεν είναι κακό, κάθε άλλο θα έλεγα, αφού κερδίζεις τον χρόνο περίπου 1000€ με τα ολόκληρα παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις τζάμπα κάθε 1 βδομάδα και διαφορετικα, με 50€ που κάνει μόνο η κάρτα για 1 χρόνο εγγραφή.
Το κακό είναι ότι σου επιβάλλεται να είσαι πλέον με το ps4, αλλιώς δεν έχεις online πρόσβαση..
Κανείς άλλος ps4 owner να μας πει την άποψη του και να ανακτήσουμε το παρόν thread?

viking4a- Super Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 1995
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2013
Eιμαι και εγω κατοχος PS4 εδω και ενα χρονο περιπου,αναγκαστικα ειμαι μελος στο ps plus για να μπορω να παιζω online fifa,τα δωρεαν παιχνιδια δεν με εχουν ενθουσιασει αλλα το να μπορεις να παιζεις το αγαπημενο σου παιχνιδι με αντιπαλους απ'ολο τον κοσμο,ανα πασα ωρα και στιγμη,ειναι πολυ σημαντικο.
Αυτο που εχω να πω σε οποιον φιλο θελει να το παρει,αξιζει τα λεφτα του τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα απο το ps3.
Καλα παιχνιδια σε ολους!!!
Αυτο που εχω να πω σε οποιον φιλο θελει να το παρει,αξιζει τα λεφτα του τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα απο το ps3.
Καλα παιχνιδια σε ολους!!!
pipis13- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2015
παιζει κανεις ΝΒΑ 2Κ15 να τον κανω add?
sleepei2- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 178
Ημερομηνία εγγραφής : 17/05/2014
Γεια σας φίλοι μου,
έχω κάνει κράτηση το VR MEGA PACK (PlayStation VR & PlayStation Camera & PlayStation VR Worlds & 4 Games), στα public στου Ζωγράφου με 199 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm και θα πρέπει να πάει να το παραλάβει μέχρι τις 20/12. Εμένα δε με ενδιαφέρει αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή για να πάει χαμένη και είπα να την αναρτήσω εδώ.
έχω κάνει κράτηση το VR MEGA PACK (PlayStation VR & PlayStation Camera & PlayStation VR Worlds & 4 Games), στα public στου Ζωγράφου με 199 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm και θα πρέπει να πάει να το παραλάβει μέχρι τις 20/12. Εμένα δε με ενδιαφέρει αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή για να πάει χαμένη και είπα να την αναρτήσω εδώ.
yugioh- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2014
johnf- Super Power User
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
» Thundercats (101-198)
» Star Wars 2015-2016 (1-292, Τ1-Τ32)
» Tι μουσική ακούτε?
» Digital Collections PANINI
» ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ TOPPS CHAMPIONS LEAGUE 2022-23 (1-545) & UPDATES & LS1- LS104
» 4η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ QUBOTONDO
» Champions League 2022-2023 (1-661 & LS1-104)
» The Road to UEFA Nations League Finals (1-244)